Vezi cat de usor e sa gasesti gadgetul tau preferat

Ceasurile inteligente nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi si oricine are posibilitatea, din toate punctele de vedere, sa isi achizitioneze unul pentru ca se gasesc chiar si la un click distanta. iUni reprezinta locul ideal catre care se pot orienta toti cei interesati si cu toate ca gama e foarte variata, pentru toate nevoile, unul dintre cele mai cautate la ora actuala este smartwatch-ul U8.

Diferite caracteristici

Toate functiile incorporate sunt accesibile printr-un ecran tactil, iar utilizatorii au ocazia de a prelua sau initia apeluri direct de la incheietura mainii. De asemenea, ceasul poate avea propria sonerie la apel, fie poate fi pus pe vibratii sau silent si nu trebuie omis faptul ca pot fi citite si toate mesajele primite pe telefon sau de pe retelele de socializare. Acest smartwatch U8 nu dispune de propria camera foto insa se permite folosirea celei a telefonului, pentru a fi mai simplu sa fie capturate cele mai grozave imagini. In acelasi timp, se poate reda muzica din telefon, iar printre functiile esentiale incorporate se numara alarma antifurt, calendarul, termometrul, pedometrul, barometrul, altimetrul, cronometrul, monitorizarea somnului si nu numai.

Pentru oricine

La iUni gasesti acest smartwatch U8 la doar un click distanta, iar culorile sunt foarte variate, pentru toate preferintele. Avand o curea cu o combinatie de metal si silicon, ceasul e foarte comod, iar bateria aduce o capacitate de 230 mAh, ceea ce presupune autonomie de pana la 5 zile, in functie de intensitatea folosirii, iar pentru o incarcare completa sunt de ajuns doar 60 de minute.

Nu in ultimul rand, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care oricine isi permite sa aiba in colectie un astfel de gadget, clientii avand ocazia si de a testa produsele in showroom-ul din Bucuresti pentru a lua cea mai buna decizie.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *