De ce sa alegi bijuterii handmade?

Bijuteriile handmade reprezinta nu doar accesorii frumoase care ne imbraca mainile, gatul si urechile, ci şi un mod de exprimare a personalitatii fiecaruia dintre noi.

Bijuteriile lucrate manual pot fi o sursa de inspiratie, un cadou inedit, cat si o ideea buna de afaceri pentru un magazin online.

De ce sa alegi bijuterii handmade?

1.Pentru a fi diferita

De ce meritta accesorii handmade respect si o optiune de luat in considerare? Se spune ca bijuteriile handmade sunt un semn de unicitate, inedit, tinerete si poate reflecta chiar o personalitate rebela. Te vor ajuta sa creezi tinute reusite si pline de farmec.

 

  1. Un pret mai mic

Pe langa factorul estetic, pretul este un alt atu de care se pot folosi bijuteriile lucrate manual. Daca vei face o mica cercetare de piata, vei vedea ca accesoriile handmade sunt, in majoritatea cazurilor, mai ieftine si mult mai aspectuoase decat bijuteriile din comert.

Daca esti o persoana creativa si iti place sa iti confectionezi singura bijuteriile, şi preturile pentru componentele handmade sunt mici. Vei avea ocazia sa arati prietenilor inca un strop din personalitatea ta.

 

  1. O idee excelenta de cadou

Ai ramas in pana de idei si totusi vrei sa faci un cadou frumos? Alege bijuteriile lucrate manual si sigur vei face un cadou reusit.

In pledoaria lor, bijuteriile handmade au inca un argument in favoarea lor. Bijuteriile lucrate manual pot fi cadouri de calitate si necostisitoare, iar mesajul pe care il transmiţi unei persoane este ca o pretuiesti si vrei sa ii oferi ceva frumos si unic ca ea.

 

Datorita tehnicilor de exprimare utilizate, cat si datorită felului în care sunt combinate piesele, bijuteriile  handmade  transmit mesajul ca sunt unice, originale si poate chiar nonconformiste.

Bijuteriile handmade sunt realizate doar prin indemanarea unor oameni talentati, ceea ce face ca fiecare podoaba sa fie cu adevarat unica. Lipsa unor  masini de productie inseamna mai putina electricitate si mai multa arta.

 

 

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *