Uita de grija bacalaureatului

Chiar daca examenul de bacalaureat se apropie cu pasi repezi, elevii de clasa a XII-a nu trebuie sa se ingrijoreze mult cu privire la invatat, atat timp cat stiu sa o faca inteligent. Traim intr-o lume moderna, astfel ca solutiile la cele mai multe dintre probleme sunt mult simplificate, chiar si invatatul, care este mult mai eficient cu ajutorul Emedi. Aici ai acces la articole educative bacalaureat si merita sa descoperi toate beneficiile aduse de aceasta platforma.

Inveti mai eficient

Pentru ca timpul este scurt, trebuie sa stii cum sa inveti cat mai eficient, iar solutia, cu siguranta, nu este tocitul. Pentru multi elevi de liceu aceasta este o varianta foarte populara de a invata pentru ca volumul de informatii adus este foarte mare, insa nu si la Emedi, unde vei sti pe ce sa pui accent si cand. Cu siguranta, nu a fost niciodata atat de usor sa inveti si sa retii toate informatiile care conteaza si care te vor duce mai aproape de o nota buna la bacalaureat.

Toate informatiile in acelasi loc

De asemenea, cu Emedi ai toate informatiile de care ai nevoie in acelasi loc. Cu alte cuvinte, spune adio cartilor si culegerilor pe care trebuie sa le alternezi pentru a putea gasi toate informatiile pe care trebuie sa le inveti, cand totul este mult mai simplu aici.

Profiti la maxim de timpul disponibil

In acelasi timp, cu ajutorul Emedi vei putea sa profiti la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie in conditiile in care ai acces la platforma direct de pe telefon. Asadar, daca te afli intr-o calatorie si ai niste timp la dispozitie, poti sa iti aprofundezi cunostintele, fara sa ai nevoie de carti si culegeri.

Abonamente avantajoase

Aici sunt propuse mai multe abonamente avantajoase din care sa alegi, iar daca vrei sa testezi platforma pentru doua zile vei plati numai 10 lei. Accesul timp de o luna costa 35 de lei, pe cand pentru doua luni vei plati numai 59 de lei. Tariful devine si mai avantajos atunci cand vei alege accesul pe platforma Emedi pentru 3 luni, caz in care vei plati doar 89 de lei.

Feedback-ul te ajuta

Cu siguranta, feedback-ul este foarte util pentru ca pe aceasta cale vei identifica care iti sunt punctele tari si cele slabe, astfel ca Emedi poate fi vazut ca un profesor dispus sa te asculte oricand pentru a sti in ce stadiu te afli.

Pe orice dispozitiv

Nu in ultimul rand, platforma Emedi este accesibila de pe orice dispozitiv, motiv pentru care poti sa inveti de acasa de pe laptop sau calculator, dar si atunci cand esti pe drumuri, de pe telefon sau tableta.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *