Nu se stie niciodata unde poti gasi muncitorii de care ai nevoie

Pentru ca Romania inregistreaza in prezent un deficit al fortei de munca din ce in ce mai mare, acesta poate fi remediat cu ajutorul firmelor care recruteaza muncitori asiatici.Pe piata din tara noastra exista multe firme care se ocupa cu recrutarea de personal asiatic, si printre ele se numara Personal Calificat. Diferenta consta in faptul ca ne bazam pe un personal de recrutare profesionist pregatit la cele mai inalte standarde de recrutare si pe faptul ca muncitorii recrutati pana in prezent sunt responsabili si seriosi contribuind la realizarea obiectivelor firmelor ce i-au angajat.Muncitorii recrutati provin din Nepal, Sri Lanka, Vietnam, Indian ce sunt dedicati muncii pe care o presteaza.

Personal Calificat recruteaza muncitori calificati si necalificati pentru domenii ce duc lipsa acuta de personal cum ar fi constructiile, domeniul HoReCa, ingrijire batrani si persoane cu dizabilitati, soferi de tir, personal disponibil sa lucreze in agricultura si zootehnie, personal pentru domeniul hotelier.Atat companiile multinationale, cat si cele locale duc lipsa de personal, iar importul de angajati din afara Uniunii Europene a ajuns sa devina o necesitatea pentru dezvoltarea afacerilor.

Profesionistii agentiei creeaza profilul candidatului, iar selectia are loc tinand cont sa gasim omul potrivit la locul potrivit.Sub prisma faptului ca suntem o agentie de recrutare personal asiatic pentru companii, garantam calitatea procesului de selectie si suntem convinsi ca selectie are la baza cei mai buni candidati din domeniu.Personalul asiatic este ales direct de echipa noastra de profesionisti.

Obiectivul principal al Personal Calificat este de a integrare muncitori asiatici in domeniile de activitate, cunoscand ca adaptarea lor la conditiile oferite este rapida.

Lipsa acuta de personal romanesc este din cauza faptului ca acestia migreaza spre alte tari din Europa pentru venituri mai mari.Personalul asiatic care accepta sa lucreze in Romania o face pentru conditiile bune de lucru printre care se numara venitul pe care acestia il castiga pentru familiilor lor, reusind astfel sa le asigure un trai mai bun.

Asiatici au calitati deosebite si printre ele mentionam respectul, loialitatea, responsabilitatea, atentia si rabdarea.Agentia recruteaza personal pregatit si cu o bogata experienta in domeniu.Acestia au gasit oportunitati nelimitate si un climat favorabil pentru a lucra si pentru a-si pune in practica abilitatile. Pe de alta parte, muncitorii asiatici sunt apreciati de anagajatorii romani datorita fortei lor de munca pentru ca lucreaza mult si bine, sunt buni meseriasi si foarte seriosi.Mai mult decat atat, sunt multumiti de castigurile de aici, iar colaborarile lor se extind ca durata.

Indiferent de ceea ce fac, asiaticii se implica total si lucreaza in ritm alert, conform celor mai exigetene cerinte venite din partea angajatorului. Asiaticii sunt apreciati atat pe santierele de constructii cat si in agricultura sau comert.Pe scurt, prin veti opta pentru recrutare personal asiatic vei aduce doar beneficii reale afacerii tale.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *