Mai bine apelezi la specialisti pentru montarea unui termostat

Atunci cand ti-ai montat o centrala termica alege serviciile de montare a termostatului de la ProConstructo.

Impreuna cu specialistii de la ProConstructo putem vedea in acest articol care sunt avantajele unui termostat de ambient, dar nu inainte de a afla ce este acesta. Termostatul de ambient este un regulator de temperatura care declanseaza pornirea si oprirea sistemului de incalzire. Cu alte cuvinte, temperatura aerului din incapere este sesizata de termostat si in momentul in care se atinge valoarea setata din termostat, centrala se opreste, iar cand temperatura scade sub valoarea reglata, instalatia va reporni. Asadar, cu ajutorul termostatului de ambient se urmareste un consum redus de gaze. Pe langa un consum redus de gaz, prin utilizarea termostatului se va realiza un numar mai mic de porniri ale centralei si astfel, aceasta va avea o durata de viata mai mare.

Termostatul de ambient este cel care va oferi confortul in casa ta. Centrala termica poate fi deschisa sau inchisa prin intermediul termostatului si poate fi setata la temperatura dorita. Acesta este un alt avantaj important pentru situatiile in care nu suntem acasa sau in care nu ajungem acasa.

Din descrierea facuta de ProConstructo pentru termostatele de ambient ajungem la concluzia ca acestea nu sunt doar niste accesorii pentru centrala termica, ci sunt o parte din aceasta, fiind responsabile pentru asigurarea celui mai sporit nivel de confort.

In momentul in care ne dorim sa alegem cel mai potrivit model de termostat pentru un anumit perimetru trebuie sa cunoastem bine caracteristicile acestuia. Caracteristicile care trebuie urmarite in alegerea unui termostat ambiental de calitate sunt histereza, sensibilitatea si alimentarea. Histereza se refera la diferenta dintre temperatura ambientala si cea setata pe dispozitiv. Cea de-a doua caracteristica, sensibilitatea se refera la acurateta termostatului. In ceea ce priveste modul de alimentare, pe piata exista doua tipuri de termostate ambientale, unul care se alimenteaza la priza si altul care functioneaza cu ajutorul unor baterii.

Stim din experienta ca alegerea termostatului ambiental se face in functie de stilul de viata al utilizatorului, astfel ca persoanele care doresc sa-si eficientizeze sistemele de incalzire, vor opta in favoarea unui alegeri care sa le satisfaca toate nevoile.

Astfel, pentru centralele pe gaze se poate achizitiona orice tip de termostat, insa cu privire la modelele de termostat recomandate de ProConstructo se numara termostatul Ariston sau Vaillant.

Intotdeuna cand vei cauta firma pentru montare termostat centrala Ariston sau montare termostat centrala Vaillant iti recomandam sa apelezi doar la o firma specializata care are experienta in domeniu pentru a te putea bucura de siguranta lucrarii efectuate si de obtinerea celor mai bune rezultate.

Astfel, inginerii de la ProConstructo se afla doar la un click distanta de tine, fiind dispusi oricand sa te ajute cu cele mai bune sfaturi astfel incat sa ai satisfacute pe deplin toate nevoile.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *