Iata cum te ajuta solutiile financiare la care ai acces aici

Atunci cand isi desfasoara activitatea, orice antreprenor se poate confrunta cu fel si fel de probleme, iar majoritatea sunt legate de situatia financiara. Totusi, e bine de stiut ca se pot transforma facturile in bani lichizi, ceea ce simplifica multe proceduri si poate ajuta un antreprenor sa depaseasca cu usurinta un moment dificil. Poti afla mai multe despre solutiile financiare propuse direct la Omnicredit, acolo unde stii ca esti pe maini bune intotdeauna.

Ce este Omnicredit

Inainte de toate ar trebui sa stii cate ceva despre Omnicredit care reprezinta prima platforma de micro finantare din Romania care aduce mai multe produse si servicii dedicate persoanelor juridice. Inca de la infiintare Omnicredit a stat la baza dezvoltarii a nenumarate afaceri din tara noastra din mai multe domenii, iar urmatoarea poate fi chiar a ta. Una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta un antreprenor e obtinerea finantarii necesare, insa acum totul e mai simplu. Totodata, in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si cateva optiuni pentru persoanele fizice, astfel incat toata lumea sa poata profita.

Despre factoring

Una dintre optiunile populare la care ai acces aici este cea de factoring, fiind o solutie numai buna in special pentru firmele mici care vand produse sau ofera servicii cu factura la termen de plata intre 30 si 120 de zile. Pentru incasarea banilor mai repede poti alege acest serviciu intrucat iti ofera sansa ca facturile sa fie platite pe loc, ocazie cu care iti va fi mai usor sa gestionezi activitatea companiei pe care o conduci.

Iti faci cont imediat

Aici nu dureaza mai mult de un minut sa iti faci cont, ceea ce reprezinta un mare avantaj intrucat deja poti solicita finantarea, iar dupa ce incarci toate documentele necesare in acest sens primesti un raspuns in cel mult o ora. Mai departe, daca acesta este pozitiv urmeaza ca suma solicitata sa fie transferata in contul tau in maxim opt ore. Asadar, transforma facturile in bani lichizi mai simplu ca niciodata cu ajutorul Omnicredit.

Foloseste calculatorul la care ai acces

E bine de stiut ca pe platforma ai acces si la un calculator pe care il poti folosi oricand, iar acesta e foarte usor de utilizat. Trebuie doar sa iti alegi valoarea facturilor pe care iti doresti sa le incasezi alaturi de data scadentei acestora, urmand a afla pe loc care este suma pe care o vei putea primi. Aici nu te trezesti cu surprize neplacute pe parcurs, cu taxe sau comisioane de care nu stiai intrucat totul este transparent si eficient.

Pentru toate afacerile

Mai mult, solutiile financiare propuse de Omnicredit sunt destinate tuturor afacerilor, ceea ce presupune ca nu conteaza daca detii o firma IT, o ferma de animale, un salon de infrumusetare pentru femei, un magazin care comercializeaza articole vestimentare pentru barbati sau o spalatorie intrucat oricine are posibilitatea de a transforma facturile in bani lichizi.

Fara birocratie

De asemenea, aici eviti si birocratia, cea care taie din elanul multor antreprenori prin procedurile greoaie. La Omnicredit e mult mai simplu in conditiile in care totul se desfasoara online astfel ca nu mai sunt solicitate dosare stufoase, nu mai e nevoie de drumuri pana la banca si se fac economii considerabile de timp. Totul e mai comod si mai eficient cand procedurile se desfasoara direct din biroul tau.

Consiliere de specialitate

Nu in ultimul rand, la Omnicredit te asteapta consilieri cu o experienta de peste 15 ani in domeniul economic care iti ofera libertatea de a-ti pune creativitatea in practica si care au capacitatea de a gasi intotdeauna cele mai bune solutii chiar si pentru cele mai complicate probleme.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *