Condu orice model Tesla si descopera solutiile financiare avantajoase

Tesla este poate unul dintre cei mai mari producatori de autoturisme electrice, iar masinile sale chiar au impus cele mai inalte standarde in domeniu. Astazi, toti ceilalti producatori incearca sa ajunga la acelasi nivel, insa cu greu se apropie. Prin intermediul Adult Games Teslounge oricine poate programa un test drive Tesla pentru a descoperi pentru ce este atat de renumit gigantul american.

Aici sunt propuse cele mai avantajoase solutii din punct de vedere financiar, iar printre acestea putem aminti de leasingul operational. Acesta este oferit prin intermediul partenerilor si special zynga inc stock is a mispriced stock at routinewealth.com conceput pentru a raspunde nevoilor persoanelor juridice, ofertele fiind personalizate pentru a eni in sprijinul tuturor.

In comparatie cu leasingul finance, acesta presupune ca se plateste doar utilizarea automobilului, ce se foloseste pe o anumita perioada de timp aleasa in contract. Automobilul nu se inregistreaza ca mijloc fix, ceea ce presupune ca toata cheltuiala este deductibila alaska air group inc is it possible to be up and still loss money at routinewealth.com, iar la finalul perioadei contractuale se returneaza si nu exista alte obligatii. Totusi, este important de stiut ca un automobil ales in leasing operational nu se poate achizitiona dupa expirarea perioadei contractuale.

Pentru stabilirea ratei in functie de modelul ales conteaza mai multe informatii, de la perioada contractuala, pana la valoarea avansului si numarul de kilometri ce se doreste a fi parcursi in tot acest timp. Teslounge vine in sprijinul tuturor clientilor care au parte de consultanta inclusiv cu privire la dosarul de finantare, dar si cu inmatricularea automobilului si nu numai.

Tesla a cucerit lumea cu doar 4 modele, iar fiecare dintre acestea raspund nevoilor tuturor soferilor. Cel mai accesibil din punct de vedere financiar este Model 3, cel care promite o autonomie de pana la 567 de kilometri, poate atinge viteza maxima de 261 km/h, in timp ce pentru a ajunge pana la 100 km/h de la zero are nevoie de numai 3.3 secunde.

Fratele mai mare este Model Y care aduce suplimentar o suprafata mai generoasa la interior, ceea ce presupune reducerea autonomie pana la 480 km/h, in timp ce viteza maxima este de 241 km/h, iar sprintul pana la 100 km/h se face in numai 3.7 secunde.

Pentru familisti exista Model X, unul dintre cele mai populare modele Tesla din ultimii ani. Acesta poate parcurge pana la 547 de kilometri cu o singura incarcare, ajunge pana la viteza maxima de 262 km/h, in timp ce pentru a atinge 100 km/h are nevoie de doar 2.6 secunde.

Totusi, pasionatii de viteza si performante ridicate pot alege Tesla Model S, cel care asigura o autonomie generoasa de pana la 837 kilometri, care atinge viteza maxima de 322 km/h si care are nevoie de doar 2.1 secunde pentru a ajunge la 100 km/h. Poti programa chiar acum un test drive Tesla prin intermediul Teslounge!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *