Nuntă de vis? La Events Garden by Nabucco acest lucru este posibil!

Nuntă de vis? La Events Garden by Nabucco acest lucru este posibil!

Ai visat de mult timp la locul în care vei petrece cea mai frumoasă zi din viața ta, aceea când vei fi mireasă/mire? Ei, bine, dacă încă nu, Events Garden by Nabucco merită toată atenția ta. Situat la doar 50 de minute de mers cu mașina pe autostradă, în Ploiești, acest ballroom paltennis pentru nunți este locul în care poți să spui că într-adevăr ai găsit ceea ce simțeai că ai nevoie pentru ca acest eveniment să fie unul cu totul special pentru tine și cei dragi.

hentai heroes

O oază de frumusețe, la doar câțiva km de București

Dacă dorești să ai parte de o priveliște de vis, cadre cuceritoare și o atmosferă relaxată în jur, la Events Garden le ai pe toate și încă mai mult de atât. Rezervă-ți din timp data la care ți-ai dori să aibă loc marele eveniment ilmaistapokerirahaanyt, iar împreună cu noi poți să pui la punct chiar toate detaliile. Cu alte cuvinte, tot ceea ce trebuie să faci este să te programezi pentru o vizită, dar și pentru a gusta din meniurile de nuntă pe care vei dori să le oferi invitaților în ziua în care va avea loc nunta efectiv.

Noutăți pentru clienți și oaspeți

Dacă până în acest moment ne-am desfășurat activitatea în două săli de evenimente, iată că anul acesta venim cu noutăți ce vă vor încânta. Concret, începând cu anul 2022 nutritionist, locația noastră se va extinde cu încă trei săli de evenimente încăpătoare, astfel încât să ne putem bucura împreună de farmecul petrecerilor de altădată, când nunțile erau de până la 500 de persoane handmadesamurai, iar petrecerea ținea până dimineața. De altfel, acesta nu este singurul aspect de noutate pe care vi-l aducem în atenție. Tot de anul acesta, mai exact începând cu luna mai a anului 2022, vom deschide pentru prima data ușa noului hotel, construit special pentru oaspeții care vin de departe și caută un loc de cazare modern. Astfel, noul nostru hotel însumează 18 camere moderne, complet dotate, cu un grad de confort maxim.

Și pentru că ne interesează publicul din Ploiești în egală măsură cu cel din București, ne-am gândit ca în viitorul apropiat să punem la dispoziția clienților care ne aleg serviciile o facilitate care, sperăm noi, să fie de un real ajutor. Mai exact, ne dorim să introducem conceptul de transport cu autocarul din București către Events Garden și, desigur, retur.

După cum ați putut intui, ne dorim să ne extindem activitatea atât în beneficiul afacerii noastre, cât și pentru a le oferi clienților noștri o paletă de servicii cât mai diversificată, care să răspundă prompt nevoilor.

Dacă urmează să ai nunta anul acesta și încă ești în căutarea localului ideal, Events Garden by Nabucco este soluția!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *