Events Garden – locul în care orice petrecere este mai atractivă

Events Garden – locul în care orice petrecere este mai atractivă

Cauți un loc special în care să aibă loc cele mai frumoase evenimente din viața ta? Avem vești bune pentru tine în acest caz. Evenimente de neuitat sunt organizate și în acest an în grădinile de evenimente din Nabucco, unul dintre cele mai frumoase locuri în care bucureștenii și ploieștenii organizează nunți, botezuri și petreceri de tot felul. Așadar, fie că aveți diversitymemo nevoie de o sală de petrecere de nuntă sau de un loc special pentru o întâlnire corporativă, Events Garden este o idee grozavă pentru oaspeții cu gusturi deosebite, inclusiv cei din București sau din Ploiești.

Unde ne puteți găsi?

Poziționarea strategică a sălii noastre de evenimente facilitează ușurința cu care  oamenilor din București și din Ploiești ne pot găsi. Mai exact, ne puteți localiza la 50 de minute de mers cu mașina din capitală. De asemenea, clienții din Ploiești ne pot găsi cu ușurință, distanța dintre Events Garden și județul Prahova fiind una destul de mică. În plus, în viitorul apropiat, intenționăm să integrăm un concept de transport cu autobuzul care circulă spre și dinspre București.

De asemenea, pentru 2022, avem planuri destul de mari, deoarece dorim să ne extindem, astfel încât să putem găzdui cât mai multe evenimente posibil în locațiile noastre. Prin urmare, vom oferi numeroase servicii de organizare de nunți în Ploiești, precum și servicii de botez în București și Ploiești. Între timp, sala de bal din Snagov va mai avea trei săli pe lângă cele două deja existente care pot găzdui până la 250 de persoane. Mai exact, dacă putem organiza acum un eveniment pentru aproximativ 500 de persoane, în viitor vor putea veni peste 1.000 de persoane la Event Garden by Nabucco.

Cauți un loc unde să găzduiești petrecerea companiei tale în Ploiești?

După cum ați văzut deja, Events Garden este un loc la îndemână atât de cei care locuiesc în capitală, cât și de cei din Ploiești. Apropo, dacă ești administratorul unei firme din zonă și ai de gând să organizezi petreceri de companie în Ploiești sau București, tot noi suntem locul ideal în care poți să-ți faci oaspeții să se simtă bine. Prin urmare, puteți folosi cu încredere serviciile noastre, inclusiv pentru evenimente corporate în București sau Ploiești.

Events Garden din Nabucco este locul unde poate fi schițat cel mai frumos eveniment sau afacere. Întrucât 2022 se anunță a fi un an foarte bun în ceea ce privește organizarea de evenimente, merită să luăm în considerare locația noastră din Snagov, ușor accesibilă atât din centrul capitalei, cât și din Ploiești. Este locul perfect pentru a te asigura de faptul că oaspeților tăi nu le lipsește nimic și că sunt complet mulțumiți de atmosferă.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *