Axila – epilare definitiva in una dintre cele mai sensibile zone ale corpului

Zona axilei este cea care ridica cele mai multe probleme doamnelor si domnisoarelor in ceea ce priveste procesul de epilare, dat fiind faptul ca aici parul creste mult mai repede decat in alte parti ale corpului. Astfel, nici aparatul de ras, nici epilarea cu ceara sau cu epilatorul nu sunt solutii care sa aiba rezultate bune pe termen lung. La scurt timp, firele de par incep sa creasca din nou, si mai mult decat atat, axila este si o zona in care epilarea clasica este extrem de dureroasa. Toate aceste probleme pot fi acum rezolvate acum prin epilarea definitiva a axilei, care nu numai ca nu este dureroasa deloc, dar te va scuti si de timpul pe care l-ai fi pierdut pentru a indeparta parul din aceasta zona.

Rezultate inca de la prima sedinta

Desi axila este o zona a corpului in care parul creste cel mai repede, dupa o prima sedinta de epilare definitiva axila vei putea observa rezultate considerabile in acest sens. Parul nu va mai creste la fel de usor, iar firele nu vor mai fi la fel de groase. In scurt timp, vei ajunge in punctul in care pielea de sub brat va fi extrem de catifelata si tu nu va mai trebui sa te ingrijorezi in privinta faptului ca trebuie sa te epilezi constant.

Solutie pe termen lung

Asa cum am spus, firele de par de la axila pot creste foarte usor si in anumite cazuri, este necesar sa le epilam chiar zilnic. Aceste lucruri ne costa atat bani, pe crema de epilat sau pe aparate de ras de unica folosinta si mai mult decat atat, ne costa timp pretios. Astfel, epilarea definitiva este un proces care pe termen lung se va dovedi mult mai eficient si mai putin costisitor. Mai mult decat atat, tehnologia utilizata va permita ca pana si cele mai mici fire de par sa fie indepartate, iar pielea sa ramana catifelata si estetica, lucru care de multe ori nu este valabil si in cazul metodelor de epilare clasice care lasa in fire de par sub piele, extrem de inestetice.

Epilare fara durere

Zona axilei, la fel ca zona inghinala este foarte sesibila la durere. Astfel, in cazul acestora este bine sa apelam la metode de indepartare a parului care sa nu ne provoace eventuale infectii sau rani care sa ne lase cicatrici. Pentru aceste doua zone este recomandata epilarea definitiva tocmai din aceste considerente. In timpul procedurii nu vei simti deloc durere, lucru care in cazul metodelor de epilare clasica precum epilatul cu ceara sau cu aparatul de epilat nu este valabil. Este foarte important ca axila sa fie tratata cu foarte mare atentie de catre specialistii in epilare dat fiind faptul ca este una dintre cele mai senzitive zone ale copului.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *