Brandul Nanana

Din dorinta de a putea ajuta creatorii de arta independeti sa ajunga mai usor la persoane dornice sa le cumpere munca, am pus bazele unei platforme online, Nanana, care sa functioneze ca o expozitie online, unde artistii sa isi expuna operele, iar clientii sa achizitioneze produse unice cu imprimeuri ce sunt realizate de persoane cu adevarat pasionate.

Tricou mânecă scurtă Unisex Rocker Bottle Green

Un altfel de magazin online

Brandul Nanana se bucura de peste 20 de ani de experienta pe piata produselor promotionale personalizabile si, in tot acest timp, si-a conturat o notorietate si o reputatie extrem de ridicata atat in randul artistilor cu care colaboreaza, a caror numar creste constant, dar si a volumului mare de clienti multumiti care revin intotdeauna din dorinta de a avea cat mai multe piese originale, madamejane sau de ce nu, pentru a le transforma in cadouri deosebite. Sunt disponibile atat modele in stiluri clasice, minimaliste, cat si abstracte, sau cu inspiratii din natura, muzica, film sau orice alt domeniu ce fascineaza.

Felul in care functioneaza platforma este putin inedit, deoarece se concentreaza pe ajutarea artistilor individuali spre a-si pune bazele unei mici afaceri online. Asadar, exista optiunea ca acestia sa isi creeze in mod gratuit un magazin online pe platforma, unde sa-si poata expune si, ulterior, vinde lucrarile. In acest mod, sunt scutiti de grijile si costurile enorme pe care le-ar presupune deschiderea unei afaceri pe cont propriu. Singura responsabilitate pe care acestia o au este sa creeze continut original si atractiv pe care sa il poata vinde. Detaliile ce privesc aprovizionarea, confectionarea produselor vestimentare, imprimarea, impachetarea si livrarea coletelor revin in integralitate platformei Nanana.

Productie sustenabila si responsabila

Materialele utilizate in confectionarea produselor Nanana sunt exclusiv naturale, fie ca vorbim de bumbac 100% sau bumbacc in combinatie cu alte materiale reciclate. Acestea asigura o rezistenta de lunga durata a produselor, chiar si in cazul in care sunt supuse la spalari repetate. Chiar si in conceperea cernelii cu care se imprima picturile direct in fibra tesaturii s-au folosit doar substante ecologice; stabilirea compozitiei fiind destul de dificila deoarece ne-am dorit sa ajungem la o varianta care sa ramana impregnata in adancul tesaturii, fara a afecta calitatea si estetica materialelor.

Ne desfasuram intreaga activitate ghidandu-ne dupa principii de protejare a mediului inconjurator. Sustenabilitatea si responsabilitatea sociala au fost recunoscute si rasplatite prin numeroase certificari oferite de organizatii independente prestigioase, fapt care atesta ca brandul nostru este unul ce are impact pozitiv asupra a tot ce ne inconjoara at free robux no human verification or survey 2021.

Asadar, achizitionand produse de pe site-ul Nanana.ro, nu doar ca vei avea un produs special, dar vei ajuta un artist la inceput de drum sa se dezvolte, sa puna bazele unei mici afaceri si, in acelasi timp, faci o alegere benefica pentru planeta.

Cumpara responsabil!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *