Aici inveti cum sa negociezi mai bine

Stim cu totii ca omul incearca sa-i influenteze pe ceilalti inca de la momentul nasterii, iar unele metode le avem deja in codul nostru genetic, iar altele, se invata in timp. Aceste abilitati fac parte dintr-un limbaj universal si sunt intalnite peste tot. Mai mult de atat, cu cat stapanesti mai bine acest domeniu, cu atat mai departe poti ajunge in actiunile tale de marketing si vanzari.

Daca esti un om de marketing si aplici tehnici de persuasiune poti controla procesul de luare a deciziei de catre potentiali tai clienti. Formulele cu care putem influenta oamenii acceseaza parti ale creierului care sunt responsabile cu acest proces. De cele mai multe ori decizia este influentata fara ca subiectul sa fie constient de acest lucru.

Insa, daca ne dorim sa stapanim si sa putem pune in practica tehnicile de influentare va fi necesar ca ele sa fie mai intai intelese, apoi sa fie exersate in diverse situatii ale vietii de afaceri, pana cand devin familiare si intra in felul nostru de a fi.

Tehnica de persuasiune are rolul de a accentua importanta comunicarii persuasive in asigurarea reusitei profesionale. Indiferent care va fi obiectul unei negocieri, succesul va fi de partea celui care stie sa comunice mai eficient si astfel sa influenteze decizia finala in favoarea sa.

Tehnicile de negociere si persuasiune sunt destinate in primul rand oamenilor de afaceri care vor sa isi imbunatateasca abilitatile de relationare sau sa isi mareasca sansele de reusita si cu ajutorul echipei Brightway® poti intelege cat de importanta este comunicarea si care sunt tehnicile utilizate in arta persuasiunii.

Poate avem impresia ca stim ceea ce ne dorim in viata, dar ideea, obiectivul, mijloacele, planul de afaceri sau entuziasmul sunt cele care ne pot ajuta sa reusim doar in parte.

Indiferent ce ti-ai dori sa realizezi, fie ca luam in calcul o noua afacere, un proiect comunitar sau o idee inovativa, singurul factor important pe baza caruia vei reusi sau vei esua este maniera in care comunici celorlalti ideile tale.

Pentru a putea reusi in afacerea ta sau in ceea ce ti-ai propus, descopera tehnicile de negociere si persuasiune puse la dispozitie de catre unul dintre specialistii de la Brightway®. Programul acestora are menirea de a constientiza toti participantii care sunt punctele lor forte intr-o negociere si in ce zone trebuie sa aduca imbunatatiri.

Pe de alta parte, pentru a veni in sprijinul participantilor, echipa Brightway® pune la dispozitie un set de instrumente de persuasiune si comunicare pe care le putem pune in aplicare mai departe in procesele zilnice de negociere.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *