Primul bonus fara depunere. Cum il poti folosi mai eficient si ce sa faci cu banii castigati, de retragere?

Jucatorii cu experienta stiu deja ca o modalitate simpla de a avea banii doriti inca de la inceput, fara depunere, este „vanarea” unor bonusuri fara depunere, care permit si retrageri. Nu toata lumea are insa experienta si stie de aceste bonusuri speciale. Pentru utizatorii care le acceseaza prima data aceste bonusuri fara depunere pot fi destul de complicate. Primesti un bonus, vezi o suma pe care ai putea sa o ai, dar esti conditionat de rulaj, adica joci niste runde pana sa poti sa ai si banii fizici. Ba mai mult, retragi doar in anumite limite banii fizic si ii poti folosi de abia dupa ce ai trecut de un proces de validare.

Daca si tu esti la primul tau bonus fara depunere trebuie sa intelegi cateva lucruri esentiale. Bonsurile fara depunere se acorda de regula cand iti faci conturi noi pe site-urile cazinourilor virtuale, dar dupa ce iti confirmi contul trimitand actul de identitate spre verificare. Odata ce ai trecut prin procesul de verificare stii ca ai bonusul, dar poti avea si banii fizici dupa ce joci banii virtuali cateva jocuri, cate impune cel care ofera bonusul. Cu alte cuvinte de abia la final ai si banii fizici pe care ii poti folosi sau ai iar un bonus fara depunere sau ii poti retrage intr-o anumita limita.

Cum folosesti in mod eficient bonusurile, banii castigati? E o intrebare buna. Jucatorii amatori care au primul lor bonus fara depozit se pot folosi de banii respectivi pentru a mai incerca si alte jocuri, anumite jocuri pot sa fie accesate atunci cand ai deja bonusurile oferite. Totusi anumite bonusuri merg utilizate doar la jocurile indicate de cazinourile online, asta e o limitare importanta si trebuie sa te gandesti cu atentie ce faci cu banii respectivi.

Foarte bine ai putea retrage pur si simplu banii dupa ce treci de limita impusa la rulaj si ii poti folosi in offline, respectand limita de retragere. Este indicat totusi sa ii pastrezi tot pentru jocuri daca ai castigat si sa faci in felul acesta si o economie consistenta pe viitor.

Te ajuta mult si daca iti faci o strategie legata de castiguri si de bonusurile pe care le ai, sa stii imediat ce faci cu banii chiar daca nu ii ai pe moment. Daca ai mai multe scenarii pregatite poti sa jonglezi mai usor odata ce ai si acces la retragere si la bonusuri multiple de valorificat.

O miscare inteligenta este si aceea in care jucatorii acceseaza bonusuri multiple si cand au retragerile cumuleaza pe acelasi cazinou online banii pentru a avea pe conturi sume cat mai mari pentru jocurile care le aduc si mai multe sanse de castig.

O alta modalitate de a folosi eficient castigurile de pe urma bonusurilor fara depunere este urmatoarea: ai ajuns la retragere, vezi in cat timp o poti face, accesezi si alte bonusuri in paralel care se incadreaza in aceasta „fereastra” si astfel la final ai si retrageri multiple si bonusuri pe care nu le pierzi.

Trebuie insa sa tii cont de faptul ca bonusurile fara depunere sunt foarte cautate, sunt prezente pe site o perioada limitata si le poti folosi cu anumite limite pe care le gasesti in termenii si conditiile cazinourilor online. Daca iti doresti cele mai bune si mai mari bonusuri fara depunere le ai doar pe site-urile populare, care isi actualizeaza mereu continutul si cauta doar bonusurile perfecte din toate punctele de vedere, gratuite si usor de revendicat fara prea mult stres. Bonusurile fara depunere vor fi mereu la mare cautare, deci trebuie sa fim cu ochii pe ele si sa le accesam imediat ce le vedem, sa le revendicam cat mai repede si sa profitam de retragerile oferite.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *