Specialistii in servicii funerare ii gasesti aici

Cu ajutorul experientei si echipei de profesionisti din domeniu, caracterizata de promptitudine, corectitudine si seriozitate si oferind servicii impecabile, Casa Funerara Luca a ajuns sa fie renumita intr-un timp foarte scurt, oferind servicii funerare in Bucuresti, cat si judetul Ilfov, inclusiv servicii funerare dristor.

De-a lungul timpului, firma de pompe funebre a castigat o vasta experienta in domeniul serviciilor funerare, avand un numar foarte mare de clienti, si asta fiind posibil datorita faptului ca ne-am dorit sa fim alaturi de dumneavoastra si sa oferim cele mai bune solutii. Constatarea decesului se face de catre un cadru medical specializat, iar in cazul deceselor din cauze naturale, procesul de constatare deces reprezinta o simpla formalitate.

In cazul in care a decedat un asigurat sau un pensionar, de ajutor de deces beneficiaza o singura persoana care va fi necesar sa faca dovada ca a suportat cheltuielile ocazionate de deces si care poate fi, dupa caz, sotul supravietuitor, copilul, parintele, tutorele, curatorul sau in lipsa acestora, oricare persoana care face aceasta dovada.

Asiguratul sau pensionarul beneficiaza de ajutor de deces in cazul decesului unui membru de familie care nu era asigurat sau pensionar la data decesului. Se considera membru de familie sotul, proprii copii, copii adoptati, copii aflati in plasament familial sau cei incredintati spre crestere si educare familiei, in varsta de pana la 18 ani sau daca isi continua studiile pana la terminarea acestora, dar fara a depasi varsta de 26 de ani, precum si copii incapabili de munca, indiferent de varsta, daca si-au pierdut capacitatea de munca inaintea varstelor mentionate sau parintii ori bunicii oricaruia dintre soti.

In lipsa oricarei categorii de persoane mentionate mai sus, ajutorul de deces se va achita celui care dovedeste ca a suportat cheltuielile ocazionate de deces si declara pe propria raspundere ca ajutorul de deces nu a fost solicitat pentru pensionarul decedat.

Casa Funerara Luca este constienta de gravitatea si incarcatura emotionala pe care o simtiti in ziua inmormantarii si din acest motiv, garanteaza servicii de o inalta calitate, prompte si care asigurate de un personal prietenos.

Din dorinta de a fi cat mai aproape de clientii sai, Casa Funerara Luca pune la dispozitie o serie larga de pachete speciale si oferte, menite sa va faciliteze alegerea. Casa Funerara Luca preia toate sarcinile, respectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare, pentru ca venim si in sprijinul clientilor ce au optat pentru acest tip de inmormantare. Cu fiecare caz in parte ne dorim sa ne perfectionam cat mai mult in serviciile funerare prestate, astfel incat evenimentul sa capete nota de distinctie cuvenita.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *