Scapa de problemele cu inima mai usor

Cardiologia este acea ramura a medicinei care se ocupa cu diagnosticarea si tratara bolilor inimii si ale vaselor de sange, astfel ca printre cele mai comune afectiuni intalnite se pot aminti varicele, aritmia, hipertenisunea arteriala sau cardiopatia, iar fiecare dintre acestea pot fi foarte periculoase. Astfel, este esential sa fie luate masuri in cel mai scurt timp, inainte ca situatiile sa fie agravate si oricine poate apela la serviciile celor de la Doctor Acasa, printre care se numara si investigatii la cardiologie.

Diferite proceduri

Printre procedurile cele mai des intalnite se numara ecocardiografia, intrucat este foarte accesibila din punct de vedere financiar, dar si eficienta. In plus, aceasta nu implica radiatii, motiv pentru care se poate efectua ori de cate ori se doreste, fiind mult mai simpla urmarirea activitatii unui pacient care prezinta probleme cardiace. O alta procedura la care se apeleaza adesea e examenul Doppler, care are in vederea studierea activitatii sangelui in cadrul cavitatilor cardiace. Acestea doua, alaturi de multe alte proceduri specifice domeniului pot fi efectuate in cele mai bune conditii de catre specialistii de la Doctor Acasa.

Mai simplu

Aceasta modalitate aduce o multime de avantaje pacientilor si nu doar din punct de vedere medical. In primul rand, acestia nu vor mai fi nevoiti sa se confrunte cu birocratia specifica sistemului medical romanesc, ce aduc cozi interminabile si servicii ale medicilor care pot lasa de dorit. In al doilea rand, totul e mult mai simplu, iar pacientii se bucura de mai mult confort si se simt mai bine in pielea lor, avand in vedere ca investigatiile se desfasoara in propria locuinta.

Accesibil

De asemenea, oricine isi permite alcatuirea unui abonament care sa includa, printre altele, si investigatii la cardiologie de la Doctor Acasa, tarifele fiind accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca e mai simplu sa ne asiguram sanatatea.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *