Pasii colaborarii cu o trupa de coveruri, un mod simplu de a sti daca vei face o alegere inspirata

Sunt multe motive pentru care ti-ai dori o trupa cover la nunta sau la evenimente private. Trupa de coveruri are un repertoriu bogat, se canta doar live, ai si lumini sau sunet de calitate asigurat de trupe, ai si dansatori sau coregrafie speciala pentru evenimentul respectiv. Daca ar fi sa alegi cea mai buna trupa cover o modalitate simpla sa iti dai seama care va merita sa fie la petrecerea organizata este legata de observarea pasilor colaborarii. Pasii colaborarii sunt descrisi in general pe site-urile de prezentare, fiecare trupa de coveruri are anumite etape de parcurs pe care clientul trebuie sa le cunoasca inainte de a incheia un contract.

De exemplu, la trupa LOV vom vedea inca de pe Home Page pasii colaborarii, clari si foarte bine descrisi, simplu, pe intelesul tuturor. Clientul nu are nevoie de pagini intregi de explicatii prima data, urmeaza sa se discute toate detaliile dupa ce se semneaza un contract. Stii ca vei avea cea mai buna trupa cover daca toata descrierea respectiva este una care cuprinde toti pasii necesari pentru un show de zile mari.

Pasii colaborarii cu o trupa cover sunt simpli. Se discuta despre preturi si oferte, servicii suplimentare, consultanta profesionala legata de numarul de seturi apare si ea in pasii colaborarii, despre organizare, despre adaptarea la tematica existenta. Cand toate detaliile sunt pregatite pentru listare si clare de ambele parti se semneaza contractul, se primeste factura, se achita si avans. Pana la eveniment trupele de coveruri ofera in continuare consultanta si raspunsul la toate intrebarile dorite, cu o luna inainte de evenimente se stabilesc si aspectele tehnice, se primesc contactele de la DJ si de la artista de folcor, in cazul trupei LOV. Piesele din playlist si cele populare vor fi pregatite de catre cei doi profesionisti, iar in dimineata evenimentului totul e gata, se monteaza echipamentele si incep probele de sunet.

Cu jumatate de ora inainte de venirea invitatilor la petrecere DJ-ul si trupa de coveruri ajung la eveniment si incept sa se pregateasca rapid de live. Pe tot parcursul petrecerilor se vor canta seturile stabilite, se va asigura atmosfera speciala si toata lumea va fi multumita de prestatia live a trupei.

Ai bifat mare parte din acesti pasi si i-ai vazut in descrierea online, stii ca ai trupa cea mai buna de coveruri si poti sa te ocupi de restul organizarii fara stresul atmosferei muzicale din ziua cea mare.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *