Oricine are ocazia de a lucra de la distanta

Cine isi doreste sa aiba posibilitatea de a lucra de acasa se poate orienta catre RDP pentru orice versiune de windows. Cei de la Thinstuff propun ideile potrivite in acest sens, fiind mai simplu si mai comod mai apoi pentru angajati sa isi defasoare activitatea pentru serviciu de acasa sau de oriunde au acces la internet. Aceasta este o solutie tot mai comuna in ziua de azi, fiind intalnita in nenumarate domenii.

Exista mai multe solutii de tip rdp pentru orice versiune de windows, insa nimic nu se compara cu cea oferita de Thinstuff. In primul rand, aceasta este mai accesibila din punct de vedere financiar si se poate instala cu usurinta, astfel ca nimeni nu trebuie sa faca un efort important in acest sens. Costurile sunt minime, instalarea se efectueaza in numai cativa pasi si sa nu uitam de flexibilitatea de care ai parte.

Poate ca totul nu se reduce doar la partea financiara, insa e important de stiut ca oricine poate face mari economii prin simpla optare pentru solutia Thinstuff si nu cea Microsoft. Acesta este un soft foarte versatil care functioneaza pe orice configuratie, ceea ce presupune, din nou, ca nu e nevoie de fel si fel de adaptari complicate. Mai departe, pentru ca se permite publicarea oricarei aplicatii in RDP, nu doar ca va creste mult viteza de lucru, dar si datele sunt mai bine protejate, in timp ce va scadea traficul in retea.

Daca nu ai mai configurat niciodata pana acum un soft precum cel Thinstuff nu ai de ce sa iti faci griji. Tot ce trebuie sa faci este sa instalezi o aplicatie pe calculator, sa alegi numarul utilizatorilor care sa se conecteze la server si asta e tot. Nu ai parte de batai de cap si de proceduri complicate ci totul e mult mai comod decat ti-ai fi imaginat pentru ca nu sunt necesare configuratii diverse pe statiile de lucru.

E mai simplu ca niciodata pentru oricine sa se conecteze pe un calculator la distanta prin intermediul protocolului RDP, fapt care presupune ca solutia la care avem acces din partea Thinstuff este mult mai accesibila din toate punctele de vedere, dar si mai eficienta decat cea Microsoft si merita sa profiti. De fapt, in calitate de utilizator ai libertatea de a te orienta catre tipul conexiunii dorite. Oricare ar fi decizia luata, oricine se va bucura de conditiile ideale de lucru, motiv pentru care Thinstuff este locul ideal pentru cei care cauta o solutie ieftina, dar eficienta si practica pentru a lucra de acasa. Costuri minime, beneficii maxime, clar e mai simplu si mai comod pentru toata lumea sa aleaga o solutie precum aceasta.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *