Nu stiu ce sa mai mananc ca sa slabesc

In acest articol vom discuta despre procesul de slabire si rolul unui nutritionist in acest proces. Asadar, exista doua modalitati prin care poti slabi, fie intr-un mod sanatos cu ajutorul unei diete echilibrate si cu un program bine realizat, fie nesanatos, prin infometare sau prin adoptarea de diverse metode si strategii.

De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi care isi fac astfel de planuri sunt persoane nerabdatoare. Acesta este un aspect pozitiv in masura in care nerabdarea nu se transforma intr-o grija constata fata de evolutie si de stadiul transformarii. Daca inceputul este bun, sunt sanse ca procesul sa continue in acelasi ritm, totul depinzand de cat de motivat este cel in cauza. De exemplu cei care cauta servicii de nutritie stiu ca merg la sigur si ca fac o investitie in sanatate. Astfel vom continua prin a prezenta cum ne poate ajuta nutritionistul Raluca Mihaela.

In momentul in care ne decidem sa facem o investitie ne intereseaza sa stim cu ce ne alegem, in ce sens ne poate ajuta aceasta si cu atat mai mult vei dori sa stii cand este vorba despre sanatatea ta. Astfel, daca vom opta pentru un specialist, cu siguranta starea de sanatate si conditia prezenta vor fi evaluate corect. Specialistul nu ne va face nici o recomandare pana cand nu ne va evalua starea, pana nu va cunoaste istoricul medical.

Nutritionistul Raluca Mihaela va analiza compozitia corporala, alimentatia din prezent si va tine cont de obiectivele noastre. Apoi va face recomandari in functie de nevoile tale corporale, respectiv de dorinte. Interesul ei este de a ne ajuta sa obtinem rezultatele dorite, dar in acelasi timp sa echilibram greutatea corporala.

Tot de la nutritionistul Raluca Mihaela vei afla ca alimentatia merge mana in mana cu sportul, astfel ca sa poti obtine rezultatele optime intr-un mod sanatos, si nu trebuie sa neglijam importanta miscarii. Este foarte adevarat ca traim intr-o lume care prea putin favorizeaza asta, insa, tu esti cel care trebuie sa isi faca timp in acest sens.

Printr-o dieta echilibrata vom reusi sa facem o diferenta in aspectul fizic, insa putem grabi rezultatele cu ajutorul sportului. Sansele sa slabesti doar prin miscare, fara sa fim atenti la alimentatie sunt destul de scazute.

Asadar, acestea ar fi motivele pentru care este recomandat sa investesti in serviciile de nutritie puse la dispozitie de specialistul Raluca Mihaela. Fa ceea ce este mai bine pentru tine si alege ca efortul pe care il depui pentru a slabi sa conteze, sa rezulte intr-un fizic sanatos, intr-o conditie pe care sa o putem pastra pe termen nelimitat!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *