Nu mai are rost sa calatoresti cu masina

Astazi e mai usor ca niciodata sa iti pregatesti vacanta pe cont propriu, insa parca mult mai sigur este sa te orientezi catre ajutorul specialistilor, iar un bun exemplu in acest sens sunt cei de la Fabrica de Vacante. Aici gasesti bilete de avion la preturi accesibile, dar si o multime de oferte catre cele mai populare destinatie din toata lumea. Asadar, daca iti doresti ca in viitorul apropiat sa mergi in concediu, cu siguranta, merita sa descoperi unele dintre cele mai deosebite destinatii ale Europei.

Lacul Como

Unele dintre cele mai frumoase peisaje ale Italiei le gasesti in partea de nord a tarii, iar lacul Como merita sa fie inclus pe itinerariul tuturor celor care ajung in zona. Lacul este flancat de munti inalti si punctat cu orasele pitoresti, fiind un refugiu pentru cei mai instariti inca de pe vremea romanilor. Vremea este prietenoasa pe toata durata anului si atrage mii de turisti in fiecare an, astfel ca aceasta e o destinatie care merita avuta in vedere.

Domul din Florenta

Tot in Italia, mai exact in regiunea Toscana, se regaeste unul dintre cele mai populare orase, Florenta, care e renumit pentru bogatia sa culturala. Piata este dominata de catedrala Sfanta Maria, fiind construita timp de doua sute de ani, intre secolele 13 si 15, iar punctul central este domul, care reprezinta opera a lui Filippo Brunelleschi. Si turnul cu clopot este o atractie pentru ca e amplasat chiar langa catedrala in Piata Domului si e infrumusetat cu aceeasi faimoasa marmura alba, specifica arhitecturii toscane. Turnul se intalta 82 de metri, iar cei dispusi sa urce cele 414 trepte vor fi recompensati cu vederi impresionante asupra orasului.

Luvru

Poate ca acesta reprezinta unul dintre cele mai cunoscute muzee din lume, fiind amplasat in fostul palat al regilor francezi, iar cele mai faimoase colectii de arta se gasesc aici, fie ca amintim de celebra Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, fie de sculptura Venus din Milo din secolul 1 i.H. Bogatia acestei colectii se datoreaza regilor care detineau multe dintre cele mai importante capodopere ale lumii, astfel ca in prezent aici se regaesc peste 30.000 de obiecte de o importanta semnificativa.

Lucerna

Cine se intereseaza de bilete de avion la preturi accesibile se poate orienta si catre cele pentru Lucerna, unul dintre cele mai frumoase orase din Elvetia. Acesta e inconjurat de munti si dispune de o frumoasa zona de promenada, de cladiri istorice importante si nu e de mirare de ce este un punct foarte important pentru turisti din toate colturile lumii. De asemenea, Lucerna este faimos si pentru scena sa culturala, astfel ca de-a lungul anului sunt organizate fel si fel de evenimente.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *