NOCO GB40 BOOST – dispozitiv de pornire performant

NOCO GB40 BOOST – dispozitiv de pornire performant

NOCO GB40 BOOST este un dispozitiv de pornire excepțional și compact cu ioni de litiu, care poate porni eficient mașina în cazul unei baterii descărcate. Eso Store este locul ideal catre care sa te orientezi atunci cand ai nevoie de un redresor bun si, fara indoiala, vei fi multumit de alegerea facuta.

NOCO GB40 BOOST este un demaror robust care are o capacitate de 1000 de amperi, ceea ce îl face ideal pentru pornirea motoarelor pe gaz de până la 6 litri și a motoarelor diesel de până la 3 litri. Designul său compact și ușor îi permite să încapă în torpedoul dumneavoastră, permițându-vă să îl transportați convenabil oriunde mergeți.

Baterie superioară litiu-ion

NOCO GB40 BOOST utilizează o baterie superioară litiu-ion care permite până la 20 de porniri la o singură încărcare. Bateria își poate menține încărcătura până la un an, asigurându-se că dispozitivul de pornire rapidă este întotdeauna gata de utilizare atunci când aveți nevoie de el.

Tehnologie inovatoare anti scânteie

NOCO GB40 BOOST dispune de o tehnologie inovatoare anti-șocuri care garantează că nu se produc scântei în timpul procesului de pornire rapidă, eliminând riscul de șoc electric sau de incendiu.

Protecție la polaritate inversă

NOCO GB40 BOOST are încorporată o funcție de protecție împotriva polarității inverse care protejează sistemul electric al vehiculului dumneavoastră în cazul în care conectați accidental dispozitivul de pornire la bornele greșite. Această protecție vă oferă încrederea de a utiliza dispozitivul fără să vă faceți griji că veți provoca daune vehiculului dumneavoastră.

Port de încărcare USB încorporat

NOCO GB40 BOOST vine cu un port de încărcare USB încorporat care vă permite să vă încărcați dispozitivele mobile, cum ar fi tabletele și smartphone-urile, în timp ce vă aflați în mișcare. Această caracteristică este deosebit de utilă atunci când vă aflați într-o călătorie cu mașina sau în camping și trebuie să vă mențineți dispozitivele încărcate.

Lanternă LED ultra-luminoasă

NOCO GB40 BOOST dispune de o lanternă LED ultra-luminoasă cu șapte moduri de iluminare, inclusiv SOS și stroboscop de urgență. Această lanternă este suficient de puternică pentru a oferi lumină în cele mai întunecate medii, ceea ce o face un instrument esențial în situații de urgență.

Pornire eficientă la sărituri

NOCO GB40 BOOST vă poate porni mașina în câteva secunde, economisind timp și efort. Nu trebuie să așteptați un camion de remorcare sau să semnalizați un trecător pentru asistență. Cu NOCO GB40 BOOST, puteți să vă porniți rapid mașina și să porniți la drum în cel mai scurt timp.

Portabilitate și comoditate

NOCO GB40 BOOST este un dispozitiv portabil și compact, pe care îl puteți transporta cu ușurință cu dvs. oriunde mergeți. Îl puteți depozita în torpedou sau în portbagaj și puteți uita de el până când aveți nevoie de el. În plus, dispozitivul vine cu o husă de transport convenabilă care îl protejează de deteriorări în timpul transportului.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *