Multi soferi isi decoreaza masinile cu stickere

In Romania exista cateva modele de masini foarte populare precum Volkswagen Golf sau Passat, Opel Astra, Dacia Logan, Ford Focus sau Toyota Corolla, insa sunt multi soferi care isi doresc ca propria masina sa se deosebeasca de celelalte zeci de mii din trafic. Bineinteles ca exista o multime de variante in acest sens, insa majoritatea implica atat costuri ridicate, cat si proceduri complicate, ce aduc in acelasi timp nenumarate riscuri.

Fara riscuri

In schimb, cei care isi doresc sa evite toate problemele posibile se pot orienta catre o gama variata de stickere auto, intrucat daca modelele sunt potrivite si de dimensiunile adecvate, acestea pot schimba total estetica unui autoturism. Acestea folosesc un adeziv special care nu ataca vopseaua masinii, ci dimpotriva o protejeaza in fata zgaraieturilor sau loviturilor. De asemenea, stickerele sunt ideale si pentru a masca un defect al caroseriei, fiind ideale in cazul oricarei masini.

Economii importante

Un alt avantaj important este reprezentat de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricine isi permite innoirea aspectului masinii personale. Rareori se depaseste pragul de 100 de lei si asta doar in cazul celor cu dimensiuni mai generoase, ce acopera elemente intregi de caroserie.

Gama variata

Pentru ca oricine are acces la o gama variata de stickere auto, intotdeauna se vor gasi aici modelele adecvate pentru a indeplini preferintele impuse chiar si de cele mai pretentioase persoane, fie ca este vorba despre litere chinezesti, dungi de curse, logo-uri, diferite citate sau modele tribale.

Usor de aplicat

Mai mult, nu se percepe nicio manopera pentru ca stickerele pot fi aplicate cu usurinta chiar de proprietari. In schimb, in cazul celor mai mari autocolante poate fi nevoie de ajutorul unei alte persoane, astfel incat acestea sa fie lipite in cele mai bune conditii, sa nu apara bule de aer si sa nu se dezlipeasca pe la colturi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *