Microbisti lipsiti de tact

Ca tot eram nedumerita cu Mitingul care a fost in bucuresti, pe care eu l-am prins pe Calea Victoriei, si am fost nevoita sa merg super incet, in timp ce protestantii si uitau la mine si uitasera de ce se aflau pe calea victoriei… iar sunt modesta… suporterii echipelor romanesti de fotbal erau cu scandarile la modul: Datzi-ne fotbalu inapoi asta e gunoi ! Peluze inchise , stadioane goale prea multzi ULTRASI in spitale , jucam acasa-n deplasare , fenomenul nu dispare ! Se stie LA PUSCARIE , Corleone tre` sa fie !!!
Dupa ce deputatul PRM Dumitru Dragomir a formulat legea impotriva violentei pe stadioane, iar incalcarea acesteia se pedepseste cu inchisoarea… suporterii fotbalului romanesc au protestat…  d c ? Pt ca ei sunt adeptii violentei, pur si simplu nu se pot abtzine sa dea cu fumigene sau cu pumnul… si au demonstrat si azi ca prefera violenta.
Legea este inca discutata in senat..

parerea mea …legea e prea dura… as prefera amenzi imense… in inchisoare invata tot sa dea cu pumnul… ce ma intriga este ca de fiecare data cand suporterii sunt violenti echipa cu care acestia tzin sufera… ce fel de suporteri sunt ei atunci?
Libertate pentru suporteri?
 Parerea mea: Greseala se plateste… sa-i faci ochiul vinat unei alte persoane e o greseala.