MedAZ iti aduce mai aproape toate produsele medicale de care ai nevoie

Analizele medicale sunt proceduri care presupun recoltarea de probe biologice in vacutainere si care furnizeaza informatii privind functionarea organelor si stadiul de dezvoltare al anumitor afectiuni. Acuratetea analizelor medicale depinde intr-o mare masura de performantele laboratorului in care sunt efectuate analizele, de modul in care au fost recoltate probele, cat si de vacutainerele care au fost utilizate la recoltare.

Asa cum specificam anterior, recoltarea sangelui venos se face in vacutainere care sunt de fapt niste tuburi de recoltare vidate, sterile, de unica folosinta, etichetate conform unor standarde internationale, pe coduri de culoare.

Magazinul online MedAZ pune la dispozitia clientilor, o gama larga de consumabile medicale online, printre care vacutainere pe culori, astfel vacutainer mov, vacutainer galben, vacutainer albastru, vacutainer rosu, vacutainer verde, vacutainer rosu. In functie de analizele care trebuie recoltate, personalul medical va folosi vacutainerul de culoarea corespunzatoare acestora.

Consumabilele medicale online sunt la fel de necesare ca stativele pentru vacutainere si sunt indispensabile in laboratoarele de analize medicale pentru sustinerea in pozitie verticala a vacutainerelor. Indiferent ca acestea sunt concepute pentru vacutainerele VSH sau sunt universale, stativele comercializate de pe site-ul medaz.ro dispun de numeroase pozitii pentru eprubete, sunt practice si robuste si reprezinta cea mai buna alegere pe care o poate face un profesionist.

Asadar, alege din selectia de produse Medaz pentru ca acest magazin online se deosebeste de ceilalti distribuitori de consumabile medicale de pe piata prin faptul ca pune un mare accent pe intelegerea si respectarea parerii clientilor si pe oferirea de solutii viabile pentru fiecare problema in parte, solutii care corespund cel mai bine contextului, astfel incat sa poata crea valoare si satisfactie.

Principalul scop al MedAZ este de a satisface nevoile clientilor si de a oferi servicii complete de cea mai buna calitate in ceea ce priveste distributia de consumabile medicale, dezinfectanti si aparatura medicala pentru cabinetele medicale, clinici medicale, spitale si persoane fizice, asistenta tehnica de specialitate si consiliere pentru toate produsele comercializate si punerea la dispozitie a unei game foarte largi de produse pentru fiecare categorie.

Misiunea noastra este de a ne dedica intreaga activitate si energie clientilor nostri si sa oferim servicii complete de inalta calitate. Viziunea noastra este de a avea un parcurs ascendent si sa devenim unicul distribuitor online de produse medicale profesionale.

Echipa MedAZ are o atitudine de a construi impreuna intr-o maniera responsabila, cu energie si creativitate. Pentru noi, o echipa puternica inseamna inca un client multumit. Din dorinta de a oferi cele mai bune produse, MedAZ promoveaza tot ceea ce este nou si isi doreste sa fie intotdeauna pe primul loc in materie de inovatie.

In concluzie, apeleaza doar la specialistii de la MedAZ pentru a putea beneficia de calitate, promptitudine si profesionalism!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *