In sfarsit m-am hotarat sa schimb ecranul spart al telefonului meu

Tocmai ti-ai cumparat un telefon nou si esti foarte incantat? Uneori cel mai mic moment de neatentie poate sa te faca sa il scapi, iar un accident se poate lasa cu un ecran spart. Bineinteles, acesta este motivul principal pentru care alegem huse si folii de sticla, insa uneori nici macar acestea nu te pot ajuta. Totusi, sa inlocuiesti ecranul nu este o sarcina atat de complicata daca apelezi la cine trebuie, iar la PrestigeGSM stii ca esti pe maini bune. Intra la Prestigegsm.ro si vezi pretul sticlei pentru iPhone 7 Plus si, cu siguranta, vei fi convinvs sa faci chiar acum o schimbare in bine.

Cea mai mare experienta

Pentru ca iti doresti sa stii ca telefonul tau se afla pe maini bune este bine sa apelezi la PrestigeGSM intrucat acestia au o experienta foarte bogata in domeniu. Orice problema, indiferent de complexitate va putea fi remediata aici, motiv pentru care nu ai niciun motiv pentru care sa amani luarea unei decizii.

Eficienta maxima

Te asteapta toata eficienta aici pentru ca pentru inlocuirea display-ului telefonului tau se aloca numai 20 de minute, urmand ca mai apoi telefonul sa fie ca nou, pentru ca nu se poate observa vreo diferenta intre cel vechi si cel care tocmai a fost inlocuit. O asemenea performanta nu o vei intalnit in cadrul oricarui service, asa ca stii ca ai nimerit unde trebuie.

Beneficiezi de garantie

Nu trebuie omis nici faptul ca beneficiezi de garantie, asa ca in cazul in care pe viitor te vei confrunta cu vreo problema vei sti ca aceasta se va remedia imediat la PrestigeGSM, locul potrivit catre care sa te orientezi.

Profita de timpul tau

Timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care de multe ori nu avem cum sa ne ocupam de multe activitati, insa de ce sa nu il eficientizezi ori de cate ori ai ocazia? De exemplu, la PrestigeGSM vei putea face programare, ocazie cu care stii direct cand sa mergi pentru a schimba display-ul telefonului tau.

Plateste mai putin ca niciodata

Intra la PrestigeGSM.ro si vezi pretul sticlei pentru iPhone 7 Plus, iar in acest sens, cu siguranta, nu vei avea nevoie de un buget mare. Daca iti doresti un ecran OEM atunci pretul este de numai 350 de lei, iar atunci cand esti interesat de un ecran original Apple pretul creste cu doar 200 de lei.

Pentru diferite telefoane

Serviciile PrestigeGSM nu se limiteaza numai la telefoanele din gama Apple, ci si la multe alte modele, asa ca nu conteaza ce tip de telefon detii, daca te confrunti cu vreo problema cu acesta, stii care este locul ideal catre care sa te orientezi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *