De sunt insignele personalizate și care este rolul lor într-o companie care se respectă?

Insignele personalizate pot părea o bătaie de cap suplimentară sau o cheltuială prea mare pentru unele companii. Există, totuși, câteva motive importante pentru care insignele personalizate sunt esențiale pentru securitatea și succesul oricărei companii. Următoarele sunt doar patru motive pentru care compania are nevoie de insigne personalizate.

Fiecare afacere trebuie să ia în serios securitatea, mai ales în zilele noastre. Oriunde merg oamenii trebuie să fie foarte conștienți de cine este în jurul lor și de ce instituție aparțin. O modalitate de a identifica aceste aspecte este o insignă personalizată cu fotografie a companiei. Aceasta este o modalitate ușoară de a diferenția între angajați și vizitatori sau clienți.

De exemplu, personalul de securitate are nevoie de o modalitate de a identifica angajații, în special cei care sunt nou angajați. Insignele personalizate oferă o modalitate excelentă de a identifica rapid și eficient cine este fiecare persoană dintr-o companie. Este o idee bună să oferiți insigne tuturor angajaților cu fotografiile lor, pentru a identifica persoanele rapid și precis.

Insigne metalice personalizate

Încrederea clientului

Multe companii dintr-o industrie de servicii au angajați care trebuie să călătorească la domiciliile clienților sau la partenerii afaceri. Insignele personalizate cu fotografie sunt esențiale pentru a identifica client că persoana care le vizitează este un angajat legitim al companiei de la care se așteaptă să fie.

Ecusoanele personalizate imprimate vor promova profesionalismul afacerii dumneavoastră. O companie și angajații lor sunt adesea luați mai în serios atunci când poartă insigne profesionale. Este important ca stilul, culoarea insignelor să reflecte afacerea pe care o reprezintă și, implicit, brandul în sine.

Responsabilitate în rândul angajaților

Angajații tind să simtă că timpul lor este  folosit mai eficient atunci când poartă insigne personalizate sau legitimații, pentru că sunt mai productivi, iar interacțiunile cu clienții sunt mai favorabile atunci când angajații știu că pot fi identificați.

Acesta este un alt motiv pentru care o insignă de identificare cu o fotografie actualizată este atât de importantă. Este mai probabil ca angajații să simtă că nu reprezintă doar compania pentru care lucrează, ci și cum se reprezintă pe ei înșiși și funcția pe care o ocupă.

Control la acces

Controlați accesul la zonele de inventar, zonele electronice și alte zone sensibile din unitatea dumneavoastră. Multe sisteme de securitate interacționează cu insignele de identificare din plastic prin glisare, atingere și/sau scanare a codurilor de bare. Adăugați aceste funcții la ecusoanele/cardurile de acces personalizate.

Indiferent de ce tip de afacere sau organizație aveți, este foarte important să identificați rapid și ușor angajații, precum și alte persoane. Crearea de insigne personalizate imprimate de înaltă calitate va contribui în mare măsură la promovarea unei afaceri sigure și de succes.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *