Citeste o poveste deosebita: Livrare flori in Bucuresti de la un soldat din Afganistan

Livrare flori Bucuresti. 5 povesti frumoase, in care ne-am trezit implicati de catre clientii nostri

De cate ori n-ai apelat la flori pentru a-ti arata dragostea sau recunostinta pentru o persoana? Considerat cea mai curata si nevinovata dovada de pretuire, gestul de a darui flori are un dublu efect: aduc bucurie celui ce ofera si creeaza o stare de bine celei ce le primeste. Astazi, va prezentam 5 situatii si povesti frumoase care au fost rezolvate de Floraria de Vis prin serviciul nostru de livrare flori,in Bucuresti.

livrare flori in bucuresti de la un soldat roman din afganistan

Soldatul din Afganistan ne cere sa ii devenim complici

Cea mai frumoasa poveste in care ne-am trezit implicati, a fost cea a soldatului din Afganistan. Angajat cu contract pe o perioada determinata si plecat de cateva luni din tara, militarul ne-a contactat pe Facebook si a solicitat o livrare de flori in Bucuresti.

Destinatara urma sa fie logodnica sa, aflata in Romania, iar florile trebuiau sa ajunga la ea, in ziua aniversarii sale. L-am invitat pe militar pe site-ul nostru, pentru a alege buchetul potrivit.

El a optat pentru trandafiri la cutie, cutie in forma de inima. Si-a justificat alegerea si ne-a spus ca, in acest fel, viitoarea sotie va avea senzatia ca trandafirii au calatorit mult si vin de departe.

La recomandarea noastra, militarul a ales sa ataseze si o felicitare unicat si realizata manual,in care am folosit cuvintele lui dar si apelativul cu care i se adreseza iubitei.

Totul a mers conform planului, iar in ziua respectiva ne-am prezentat la locul de munca al logodnicei. Efectul a fost cel scontat, iar de atunci, soldatul a apelat la serviciile noastre si cu alte ocazii.

Flori pentru un medic

Vi s-a intamplat vreodata sa ajungeti pe mana unui medic care profeseaza din pasiune si care nu primeste atentii? Ajuns la un alt nivel, acesta este dedicat 100% profesiei sale si refuza orice „mic dar” care ar putea fi interpretat.

O clienta a florariei noastre a avut parte de o experienta de acest fel si, in ciuda stradaniei sale, medicul chirurg care o operase nu a putut fi induplecat sa primeasca un dar de recunostinta.

Dar cand medicul este femeie si primeste un superb aranjament florar, prin serviciul de livrare flori Bucuresti, cine poate sa refuze un astfel de cadou inofensiv?!

Sunt timid, dar ma tratez

Cat de chinuitor trebuie sa fie sa te indragostesti fulgerator de o fata, iar ea nici nu stie de existenta ta? La Floraria De Vis avem numerosi clienti de acest fel, barbati timizi, care de teama unui refuz, aleg sa ofere flori apeland la livrarile directe.

Plata se face on-line, se economiseste timp si, dupa caz si situatie, langa flori se poate atasa un ursulet de plus, o felicitare sau cartea de vizita a celui care ofera delicatul sau cadou.

Sotul care ofera flori fara motiv

Cei mai multi dintre noi sunt obisnuiti sa ofere flori cu un motiv anume. De ziua de nasterea a cuiva, de ziua onomasticii, la o petrecere, o cerere in casatorie sau cand mergem in vizita.

Exista insa si situatii in care, cel care daruieste nu are un motiv anume, ci vrea doar sa-si surprinda persoana iubita si sa ii faca o noua bucurie.

Desi pare secventa de film, aflati ca, la Floraria de Vis unul dintre clientii nostri isi cadoriseste mereu sotia cu diferite cosuri cu trandafiri albi, simbol al puritatii si dragostei pe care i-o poarta.

Daca il intrebam daca doreste sa atasam o felicitare lucrata manual, el refuza si ne transmite ca nu sarbatoreste nimic special. Asa am aflat ca el daruieste buchete si cosuri superbe de flori „fara motiv”, dupa cum chiar el ne-a spus.

Flori pentru mama

Povestea acesta s-a intamplat la scurt timp dupa ce am lansat serviciul de livrare de flori in Bucuresti, iar de atunci se tot repeta, dar cu alti protagonisti.

Persoana care a apelat la Floraria De Vis si flori daruite prin curier lucra in Spania, la mii de kilometri de casa si mama sa.

De 8 martie, o zi speciala pentru noi toti, fiica a vrut sa-i reaminteasca mamei sale ca o iubeste si sa ii daruiasca un buchet de lalele, asa cum facuse in fiecare an, pana atunci. Ea a apelat la serviciile noastre si in 3-4 ore, florile ajungeau la destinatar, prin curier.

Intamplarea aceasta ne-a impresionat, pentru ca la primirea florilor, mama a inceput sa planga de bucurie si si-a contactat fiica imediat, cand noi ne aflam inca acolo.

Prin intermediul nostru, distanta dintre mama si fiica a fost anulata si  amandoua s-au bucurat impreuna in acea zi. Prima pentru ca a stiut ca fiica sa s-a gandit la ea, iar clienta noastra pentru ca a putut sa respecte obiceiul pe care il avea cand se afla in tara.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *