Beligi, aproape de tine in cele mai dureroase momente ale vietii

Ziua inmormantarii cuiva drag este cea mai dureroasa zi pentru membrii familiei. In acest sens, serviciile funerare oferite de Beligi sunt acolo pentru a va ajuta sa scapati de o grija, cand durerea acestui moment de doliu este una imensa. Beligi va ajuta cu tot ceea ce inseamna pompe funebre si pentru a depasi acest moment cat mai bine cu putinta. In acele momente dureroase si pline de o incarcatura emotionala covarsitoare cel mai bine este sa ca adunati fortele pe care le mai aveti pentru a trai din plin ultimele clipe cu persoana care paraseste aceasta lume.

Indiferent daca va confruntati cu aceasta situatie sau va intrebati, acest articol va spune mai multe despre ce este o slujba funerara si care sunt diferitele servicii oferite de Beligi.

Astfel, daca din nefericire va confruntati in acest moment sau in viitor cu o situatie ca aceasta, trebuie sa stiti macar faptul ca Beligi este o firma de pompe funebre in care puteti avea incredere maxima.

Practic, va asiguram de toate serviciile noastre, cele despre care este foarte posibil sa nu le stiti, insa noi ne luam angajamentul sa vi le aducem in atentie si sa stiti ca puteti apela cu incredere la noi de oricand este cazul. Desi nu ne dorim vreodata sa avem de-a face unii cu altii, realitatea este una dura si crunta pentru noi toti, pentru ca pierderea persoanelor dragi este un aspect ireversibil si care nu poate fi schimbat vreodata. Moartea persoanelor care si-au pus o amprenta in viata noastra este un eveniment care ne poate darama si care ne poate face sa simtim ca nimic nu mai are sens pe lumea aceasta.

Cu toate acestea, traditiile trebuie facute si, macar in amintirea persoanei iubite, funeraliile trebuie sa aiba loc asa cum se cuvine.

Astfel, Beligi va poate ajuta cu: constatarea decesului, actele necesare pentru declararea decesului, imbalsamare, obtinerea unui loc de veci, obtinerea unui ajutor de deces, in valoare de 5.380 de lei, organizare de parastase, incinerare/inhumare a defunctilor depistati cu SARS- CoV-2. (COVID-19).

Cu alte cuvinte, Beligi se poate ocupa de absolut toate etapele unei inmormantari, avand si tarife foarte convenabile. Desi durerea evenimentului in sine este una imensa, stim ca persoanele care apeleaza la noi au, de cele ma multe ori, venituri medii. Desigur, mai exista si situatia in care acest tragic eveniment vine pe nepregatite, fix intr-un moment in care finantele lasa de dorit in familie. Vestea buna este ca avem pachete diverse, care pornesc de la 3.080 de lei si ajung pana la 5.400 de lei. Asadar, avem tarife decente, astfel incat sa va puteti permite realizarea tuturor randuielilor asa cum se cuvine.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *