Am ales sa nu mai vopsesc masina

Ti-ai dori ca masina ta sa atraga toate privirile in trafic, insa nu dispui de bugete importante in acest sens si nici nu esti pregatit de proceduri complicate? Trebuie sa stii ca exista si alternative, astfel ca te poti orienta catre o firma de colantari auto, acesta fiind un serviciu tot mai cautat in randul soferilor. Avantajele sunt nenumarate, costurile implicate sunt minime, iar fata de alternativa vopsirii sunt promise diferite beneficii, iar impreuna le vom descoperi aici. ColantariDesign este locul potrivit catre care te poti orienta, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele.

Simplu si rapid

Lipsa timpului liber reprezinta o problema destul de comuna in ziua de azi, motiv pentru care un avantaj important este adus de faptul ca procedura se pune in practica in cel mai scurt timp, iar de obicei se aloca cate 10 sau 15 minute pentru a colanta un element de caroserie. In schimb, pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de minim trei zile numai pentru uscarea vopselei, astfel ca economiile de timp sunt importante.

Partial sau total

De asemenea, clientii au ocazia de a colanta o masina fie in totalitate, fie doar partial, in functie de preferinte, iar paleta de culori este foarte vasta. Unii prefera autocolantele care imita vopseaua metalizata, in timp ce altii se orienteaza catre cele mate, optiunile fiind foarte variate.

Procedura reversibila

Un alt avantaj e reprezentat de faptul ca procedura este reversibila, motiv pentru care oricand se doreste se poate reveni la situatia initiala, iar autocolantele nu afecteaza vopseaua originala a autoturismului, ci dimpotriva, o protejeaza.

Costuri minime

La orice firma de colantari auto preturile sunt calculate in functie de dimensiunile autoturismului, astfel ca pentru cele din clasa mica precum Volkswagen Polo, Opel Corsa sau Skoda Fabia este suficient un buget de circa 1.000 de lei, iar pentru clasa compacta, cea care include modele precum Golf, Astra, Focus, Civic si nu numai, tarifele incep de la 1.200 de lei. Totodata, preturile cresc treptat odata cu dimensiunile autoturismului, insa niciodata nu se vor ridica la aelasi nivel cu tarifele implicate de vopsirea traditionala, care, de obicei, sunt de minim patru ori mai mari.

Pe termen lung

In acelasi timp, colantarile se dovedesc a fi ideale si pe termen lung, garantia asigurata fiind de minim doi ani, insa aceasta poate sa ajunga si pana la cinci ani in cazul celor mai calitative autocolante. Intretinerea este inexistenta, iar autoturismele nu vor avea de suferit daca circula in conditii meteo mai putin prietenoase, fie cu ploi puternice, temperaturi extreme, foarte ridicate sau foarte mici, astfel ca nu sunt afectate de precipitatii.

Asadar, daca acum ai ocazia de a pune in practica orice idee pentru ca masina ta sa arate grozav si sa te simti mandru de fiecare data cand o conduci.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *