Am ales o patura pe care o folosesc in fiecare zi

Daca apelezi la CasaNewConcept este mult mai usor sa aduci completarile necesare in dormitorul tau pentru ca acesta sa fie cat mai atractiv. Asadar, merita sa vezi oferta CasaNewConcept pentru a-ti alege produsele de care ai nevoie, iar pentru ca magazinul este online sunt necesare doar cateva minute in acest sens. Cu alte cuvinte, ajungi sa faci economii considerabile de timp si te bucuri de mai mult confort, pentru ca nu mai esti nevoit sa mergi pana in magazine.

In primul rand se gasesc tot felul de lenjerii de pat, de toate tipurile si cu diverse design-uri, insa acestea nu sunt de ajuns pentru a completa atmosfera dintr-un dormitor, motiv pentru care intotdeauna vor fi ideale niste paturi pufoase. Acestea sunt grozave in special in lunile mai reci intrucat aduc toata caldura necesara pentru un somn cu adevarat odihnitor.

Calitate

Exista mai multe tipuri de paturi pufoase, insa toate sunt confectionate din materiale de calitate, precum cele care presupun 60% bumbac, 30% acryl si 10% poliester, ce se dovedesc potrivite nu numai in timpul noptii pentru un somn odihnitor, ci si pentru a decora dormitorul.

Intretinere simpla

Datorita calitatii materialelor folosite la procesul de confectionare, paturile sunt foarte usor de intretinut, iar printre cerintele importante se numara evitarea inalbitorilor chimici ce pot ataca flexibilitatea fibrelor si nu este necesara folosirea fierului de calcat. In plus, masina de spalat trebuie setata la cel mult 30% de grade pentru a nu deteriora imprimeurile.

Dimensiuni

Daca vezi oferta VisePufoase vei constata ca sunt propuse si toate dimensiunile necesare, motiv pentru care paturile se vor potrivi in cazul tuturor saltelelor, fie ca este vorba despre cele mai mici, pentru copii sau pentru o singura persoana, fie de cele medii sau pentru doua persoane.

Design-uri

La capitolul design-uri, din nou, sunt propuse foarte multe variante, iar totul tine de preferintele fiecaruia atunci cand se aleg, unele modele fiind simple, clasice, in timp ce altele sunt mult mai distractive, cu fel si fel de desene, de la forme geometrice, motive florale, masini, personaje din desene animate si multe altele.

Cumpara acum

Nu ai nevoie de mai mult de cateva minute pentru a trece prin toate modelele de paturi pufoase, astfel incat sa iei cea mai buna alegere, iar pe langa usurinta cu care se gasesc produsele preferate, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, fiind disponibile foarte multe oferte atractive.

Setul complet

Paturile pufoase se gasesc alaturi de lenjerii de pat, de perne si pilote, motiv pentru care este foarte usor sa se alcatuiasca un set complet care sa ne completeze atmosfera din dormitor si care sa aduca somnul odihnitor pe care ni-l dorim cu totii, fara a mai fi nevoie ca produsele sa fie achizitionate separat.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *