Alege cele mai potrivite haine pentru botez

Ceremonia de botez reprezinta un eveniment deosebit in viata parintilor, motiv pentru care acesta trebuie sa fie bine pus la punct pentru ca totul sa iasa perfect, iar Andini vine in ajutorul tuturor cu sfaturile si produsele adecvate. Bineinteles, cele mai importante detalii sunt cele referitoare la alegerea nasilor, a locului in care sa fie organizata petrecerea, ceremonia propriu zisa, o data ideala si nu numai, iar abia dupa se pot alege si hainutele pentru botez.

Albul

Optiunile sunt foarte variate, pentru toate preferintele, in functie de tema evenimentului si nu numai, dar una dintre cele mai populare variante este albul. Simbolistica acestei culori este recunoscuta la nivel mondial, astfel ca albul va fi intotdeauna asociat cu renasterea sau puritatea, intrucat viata bebelusului „incepe” abia din momentul botezului, dupa primirea darului Sfantului Duh.

Cine le cumpara

Aceasta sarcina de achizitie a hainutelor pentru copil revine, de obicei, nasilor, insa te multe ori parintii sunt cei care prefera sa ia decizia, astfel incat sa fie siguri de calitatea produselor si de alegerea facuta. Cu alte cuvinte, in cazul fetitelor este nevoie de o rochita simpla si de un body, iar pentru baieti se prefera costumele, tinuta fiind completata cu papucei si uneori caciulita. Totusi, niciodata nu are cum sa lipseasca scutecul, acesta fiind o adevarata necesitate in toate conditiile.

Diferite modalitati de alegere

Pentru ca Andini propune o multime de optiuni, de multe ori este dificil pentru parinti sau nasi sa se hotarasca asupra anumitor hainute pentru cei mici. In schimb, exista cateva reguli simple prin care acest proces se poate simplifica, astfel ca pe langa stabilirea bugetului este nevoie de alegerea unui stil. Daca pana nu demult se preferau hainutele traditionale, care respectau cu strictete regulile nescrise, in ultimii ani a intervenit mai multa libertate la acest capitol, motiv pentru care pot fi alese si variante ceva mai moderne. De asemenea, pe langa stilul ales, se poate tine cont si de culori, intrucat unele sunt mai mult sau mai putin potrivite, de regula, fiind preferate cele mai deschise, in timp ce optiunile inchise sunt evitate din mai multe motive.

Importanta calitatii

In plus, hainutele de botez trebuie sa fie cat mai comode pentru cei mici, astfel ca nu trebuie sa fie fixe pe corp, ci largute si sa arate bine in acelasi timp. Totusi, Andini sugereaza ca un criteriu important de care trebuie sa se tina cont in toate conditiile e reprezentat de calitatea materialelor folosite la procesul de confectionare. La acest capitol pot fi identificate, de obicei, doua optiuni: bumbacul si matasea. Acesta din urma este un material mai pretentios, insa care se pastreaza in conditii optime si arata bine, dar nici bumbacul nu se lasa mai prejos, aduce un grad ridicat de confort, iar preturile sunt mai accesibile.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *