Cum puteti folosi eficient gutiera pentru problemele dentare?

Ati auzit fara indoiala de gutiera dentara, aceste dispozitive ortodontice utilizate din ce in ce mai mult pentru diferite tipuri de tratamente pentru probleme stomatologice https://qtreatment.com/. Utilizate pentru a corecta pozitionarea dintilor, acestea pot fi utilizate si pentru alte tratamente si proceduri dentare, cum ar fi albirea. Astfel, prin intermediul acestui articol puteti sa descoperiti situatiile care pot necesita folosirea a ceea ce numim gutiera dentara, precum si indicatiile pe care trebuie sa le respectati.

Utilizat in domeniul ortodontiei, gutierele dentare sunt o tehnica alternativa la inelele si aparatele dentare traditionale. Pentru a satisface cererea pacientilor, aceste noi tipuri de aparate dentare invizibile sunt oferite adultilor care se confrunta cu probleme dentare.

Ortodontul va efectua un examen clinic si radiografic pentru a verifica daca cazul poate fi tratat prin alte mijloace, apoi face va realiza diverse radiografii, folosind aparate conventionale sau digitale pentru a afla pozitia initiala a dintilor. Acesta trimite toate aceste date catre un computer si utilizand software-ul poate simula miscarile necesare pentru a pune dintii intr-o pozitie ideala. Ulterior, acesta transmite datele catre o firma specializata care va fabrica gutiera dentara personalizata. Nu puteti misca dintii dintr-o data, astfel incat miscarea necesara va fi impartita in mai multi pasi mici. Fiecare gutiera dentara va misca dintii treptat, dar pentru ca acest lucru sa functioneze cat mai optim, trebuie sa purtati aceste gutiere dentare zi si noapte si sa le scoateti doar pentru a le manca. De asemenea, este necesar sa schimbati dispozitivul in medie la una sau doua saptamani. Durata tratamentului depinde de nevoile fiecarui pacient.

Aceasta metoda estetica si usor de utilizat, desi, la inceput, poate schimba putin dictia, poate usca gura, trebuie sa aveti igiena dentara impecabil si sa fiti foarte disciplinat in purtarea gutierelor. Pentru ca acest lucru sa fie eficient, acestea trebuie indepartate numai pentru a manca si spala dintii. Gutierele simple nu pot trata toate cazurile. Pentru un caz de suprapunere in partea de jos, acest lucru functioneaza bine, dar aceste dispozitive medicale dentare nu permit orice procedura stomatologica. Pentru a fi eficient, este mai bine sa utilizati alte dispozitive, in special inele, care vor face posibila efectuarea unor miscari de rotatie si de tragere mai magnesium brist complexe.

Orice problema veti dori remediati, la Stoma Urgent veti gasi medicii stomatologi capabili sa va ajute sa puteti sa puneti la punct toate probleme dentare. Alegeti cu incredere serviciile dentare de la Stoma Urgent, pentru ca aici veti gasi un personal bine pregatit pentru a realiza toate serviciile de care aveti nevoie visit puerto rican shrooms, la un pret accesibil pentru oricine.

Nu lasati pe maine ceea ce puteti face astazi, mai ales atunci cand vine vorba despre sanatatea voastra din punct de vedere stomatologic.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *