Sky Angel – locul in care viata este frumoasa chiar si la batranete

Atunci cand batranetea devina o povara atat pentru persoana in sine, cat si pentru membrii familiei, solutiile pentru a gasi un loc sigur in care varstnicii sa se simta bine incep sa o cautare continua, pana in momentul in care acestia gasesc locul potrivit pentru cei dragi.

Vestea buna este ca aceste locuri potrivite, chiar minunate, exista, iar caminul de batrani Sky Angel este un exemplu suficient de semnificativ in acest sens. Situat la doar 15 de Bucuresti, intr-un cadru de vis, departe de forfota asurzitoare a orasului, acest camin de batrani este locul in care batranetea poate fi privita si cu ochi mai buni, cu o stare de fericire si impacare.

Pana la urma, odata ajuns la o anumita varsta onorabila, singura stare de care avem nevoie este cea de a fi impacati cu cei din jur si cu noi insine. Astfel, la Sky Angel va asteapta o echipa de ingrijitori si personal medical foarte devotati muncii loc, care sunt mereu pregatiti sa aiba grija de dumneavoastra.

Mai mult decat atat, la Sky Angel nu veti gasi doar un camin de batrani, ci un mediu in care va puteti simti confortabil, un mediu in care puteti lega prietenii durabile cu celelalte persoane care se afla aici.

Desi multe persoane tind sa asocieze ideea de camin de batrani cu izolare, abandon sau chiar detasare de familie, lucrurile nu stau deloc asa. Sky Angel nu este un camin de batrani in care varstnicii sunt adusi aici, apoi uitati pentru totdeauna. Din contra, de-a lungul anilor, ne-am propus sa ca impreuna sa putem gasi solutii prin care persoanele care ajung aici sa poata sa tina legatura cu cei de acasa, sa corespondeze cat mai des si, desigur, sa gasim programe convenabile de vizite.  Lucru pe care deja l-am implementat de multa vreme si care fac mult bine varstnicilor ajunsi in lumea noastra linistita, fara griji.

La Sky Angel ne dorim sa cultivam o stare de bine, sa ii facem pe cei care ajung aici sa nu se simta singuri, ci sa se bucure de toata atentia cadrelor medicale, dar si a personalului ingrijitor. In egala masura, avem si conditii optime de trai, pe care le imbunatatim de fiecare data cand situatia o impune. Varstnicii isi vor putea satisface nevoia de socializare foarte usor, vor avea tot ceea ce au nevoie la indemana, incepand cu hrana,  medicamente si servicii de ingrijire si igiena personala.

Asadar, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre, in situatia in care cautati un camin de batrani care sa reprezinte un mediu de viata foarte placut si linistit pentru o persoana draga dumneavoastra. Va asiguram de tot profesionalismul si empatia noastra!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *