Unde poti fi la curent cu noutatile Renault

Auto Cobalcescu se claseaza in topul celor mai apreciati si cunoscuti dealeri auto din capitala cu cifre impresionante, ce furnizeaza autoturisme si experiente cotate la cel mai inalt nivel. Dealerul multi-marca a comercializat pana in acest moment un numar de 40.000 unitati auto noi si 4.000 unitati auto rulate. Marcile auto care i-au adus popularitatea sunt Dacia, Renault, Nissan, Mini si BMW.

In calitate de dealer Renault, Auto Cobalcescu se mandreste cu o oferta impresionanta de modele si servicii aferente care sa vina in intampinarea nevoilor si preferintelor a diferite categorii de public. In acest fel, se doreste sa propuna cel putin cate un model care sa poata indeplini cu brio solicitarile fiecarui client care alege sa le treaca pragul in cautarea masinii ideale.

MEGANE Sedan

De la modele sport la variante destinate vietii de familie

Modelele Renault de bucura de rafinamentul si calitatea stilului frantuzesc, cu un design atractiv atat la interior cat si la exterior, dispunand totodata de concepte inovatoare care revolutioneaza conceptiile clasice despre automobile. Cei care au o inclinatie aparte pentru noile tehnologii implementate in masini compacte, dar elegante si extrem de atractive, sunt invitati sa analizeze cele mai noi modele in acest sens si anume Renault TALISMAN sau noile Renault MEGANE cu toate derivatiile sale; Estate sau Sedan. In vederea satisfacerii nevoilor unei intregi familii au fost proiectate modelele Renault KANGOO sau Renault TRAFIC Combi, in timp ce SUV-uri concepute in sistem 4×4 precum Renault KOLEOS, Renault KADJAR sau Renault CAPTUR sunt masini puternice destinante pasionatilor de drumuri accidentate, calatori definite de adrenalina si senzatii extreme, datorita gradului inalt de stabilitate de care dau dovada, dar si finisajelor dure ce inspira putere si aventura.

Auto Cobalcescu asigura toate serviciile de care e nevoie in vedere intretinerii automobilelor

Aducandu-va masina in showroom, putei beneficia de servicii de revizie tehnica si electrica, de diagnoza, geometrie și multe alte operatiuni tehnice vor fi efectuate în conformitate cu standardele de calitate ale producatorilor Renault, operatiuni realizate de catre un personal calificat cu vasta experienta in spate. Chiar si in conditiile in care automobilul a fost implicat in incidente rutiere ce i-au afectat caroseria, puteti solicita reconditionarea acesteia. Procesul se va realiza in cel mai scurt timp, beneficiind totodata si de cele mai inalte standarde de calitate. In plus, furnizeaza si servicii de inspectie tehnica periodica (ITP) astfel incat atat dumneavoastra, cat si noi ca reprezentanta,  ne asiguram ca automobilul indeplineste toate criteriile tehnice si de siguranta prevazute prin lege. Un alt beneficiu aferent colaborarii cu noi il reprezinta garantia contractuala de care dispuneti la achizitionarea oricarui model, astfel incat in conditiile in care apar undele deficiente sau stricaciuni, acestea sa fie acoperite integral de catre noi.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *